Мотивът за стрелбата и за похищението впоследствие е изцяло от

...
 Мотивът за стрелбата и за похищението впоследствие е изцяло от
Коментари Харесай

Похитителят от Благоевградско е лежал в психиатрично заведение и има криминални регистрации (СНИМКИ/ВИДЕО)

 

Мотивът за стрелбата и за похищението след това е напълно от ревнивост . Деянието е осъществено с две противозаконни оръжия – револвер и револвер. П роизходът им занапред ще се открива.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи сподели още, че дълги и интензивни договаряния са водени от служители на реда от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград и от Специализирания отряд за битка с тероризма по време на четиричасовата интервенция. За тези часове криминалистите са събрали информация за личността на похитителя.

Установено е, че той е лежал в психиатрично заведение , има регистрации за заличаване и разваляне , за нелегално владеене на оръжие , също и условна присъда .

Извършителят самичък е алармирал органите на Министерство на вътрешните работи за обстановката и сега, в който споделя за осъщественото от него, създава и изстрели. Ситуацията е била високорискова и е основала заплаха за живота и здравето на мнозина, добави още основен комисар Коцев. 

БГНЕС

 

Към 19:30 ч. една от дамите припаднала и похитителят се съгласил да ѝ се окаже помощ. Впоследствие служителите на реда съумели да създадат пробив в диалозите, за да се стигне до сполучливия финал към 21:35 ч., сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Образувано е досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране. Предстоят процесуални дейности и документиране на цялостната незаконна активност на похитителя. В рамките на огледа на произшествието ще се посочи, дали е имало взривни устройства , както и други оръжия , сподели още основен комисар Коцев.

Инфо: Българска телеграфна агенция, МВР
Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР